mr. Dieuwke van der Wijk,
advocaat en mediator

Dieuwke van der Wijk is naast advocaat ook MfN-registermediator. Na haar opleiding tot advocaat en de opleiding tot registermediator heeft zij ook een gespecialiseerde mediator opleiding voor familiezaken afgerond. In familiezaken houdt Dieuwke altijd veel rekening met kinderen. Vanuit haar eigen achtergrond en ervaring stelt zij het belang van het kind voorop.

Rechtsgebieden

Mr. Dieuwke van der Wijk heeft zich op de volgende hoofd- (en sub-)rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd:

Op grond van deze registratie is Dieuwke Van der Wijk verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Dieuwke van der Wijk heeft zich op het gebied eveneens gespecialiseerd en is gecertificeerd MfN-registermediator. Zij voldoet aan de jaarlijkse opleidingsverplichtingen en ervaring.

 

Fleur van Duuren

Fleur van Duuren is sinds 2022 in dienst bij Van der Wijk Advocatuur en werkt als jurist. Na haar HBO-opleiding is Fleur zich aan de Universiteit van Groningen verder gaan specialiseren in het recht. Bij Van der Wijk Advocatuur is Fleur verantwoordelijk voor de juridische ondersteuning en het eerste aanspreekpunt.

Van der Wijk Advocatuur, Fleur van Duuren, jurist


Locatie

Van der Wijk Advocatuur is gevestigd aan het Industriepark 5b Leek, in het Business Center. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar per auto (parkeergelegenheid op eigen terrein) en per openbaar vervoer (bushalte op loopafstand). Als u niet goed ter been bent, dan is het wellicht mogelijk om op een andere locatie af te spreken. U moet een trap op om het Business Center te betreden.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven en wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Van der Wijk Advocatuur helpt u graag verder.